FredagsCafé d. 17. december 2021, kl. 19

Ansvarlig Bjarne

Julehygge den 5. december 2021 kl. 15

Ansvarlig Birger og Femming

Allan fortæller 28 november kl. 15

Aflyst

FredagsCafé d. 12. november 2021, kl. 19

Ansvarlig Merete

Klassisk koncert d. 7. november 2021

Den 7. november kl. 15.00, er der atter klassisk koncert i Hallebyore mødested. Clas Göran, som tidligere har samlet nogle af hans pensionerede kolleger fra det Kongelige Kapel og DR underholdningsorkester, er også trådt ind i pensionistklubben, så nu er det det grå guld, som spiller et program af det bedste af de bedste komponister.

De bedste er Beethoven og Franz Schubert, begge virksomme i Wien i begyndelsen af 1800 tallet og deres betydning for musikken den gang og nu, kan ikke overvurderes.

Af L. van Beethoven spiller vi en kvartet for klaver, violin, bratsch og cello, som oprindeligt er skrevet for blæsere, men Beethoven arrangerede den senere for klaverkvartet, og det er den ikke blevet ringere af. Det er et af Beethovens utallige fremragende kammermusikværker.

Efter pausen, hvor man kan nyde en kop kaffe, eller hvorfor ikke en øl, kommer en af de mest elskede kompositioner i musikverden. Det er Franz Schuberts "Forellekvintet", for klaver, violin, bratsch, cello og kontrabas. Navnet kommer af den fjerde sats, baseret på Schuberts egen, meget berømte sang, "die Forelle", som han har komponeret fem variationer over.

Det er et fantastisk værk, som man ikke skal snyde sig selv for.

Musikerne er:

Annemarie Buhl Pedersen, klaver, bl. a. tidligere højt skattet akkompagnatør ved det Kgl musikkonservatorium

Clas Göran Sjöberg, violin, tidligere det Kgl Kapel 

Jørgen Buhl Pedersen, bratsch, tidligere det Kgl Kapel

Inger Meinertz, cello, tidligere DR underholdningsorkester

Lars Clemmensen, kontrabas, tidligere det Kgl Kapel

Velkommen til en klassisk eftermiddag med to af verdens bedste komponister!

Ansvarlig Clas

Udlejet d. 28. oktober 2021

FredagsCafé d. 29. oktober 2021, kl. 19

ansvarlig Birger

Oktoberfest d. 16. oktober 2021, kl. 18

Aflyst grundet manglende tilmeldinger 

Vi inviterer til Oktberfest med oksesteg mm for kr. 125  tilmelding til Birger 20122533 inden den 11. oktober  Ansvarlig Bestyrelse

Reserveret Kalundborg d. 2. oktober 2021

Reserveret 3-4-5 september 2021

Udlejet d. 21 august 2021

Arkæologiforening holder et arrangement den 21. august i Mødestedet.  Lisbeth Petersen

Udlejet 23-24-25 juli 2021

Udlejet 11-12-13 juli 2021

Klassisk koncert d. 4. juli 2021.

Nu er der gode nyheder fra Hallebyore mødested.                                                          På søndag den 4. juli kl.16, bliver der koncert med kammermusik af Beethoven, Robert Schumann og Max Bruch.                                                                                            Et sjældent spillet værk af Beethoven indleder koncerten. Det er en kvartet for klaver, violin, bratsch og cello, som han komponerede da han kun var 15 år, men allerede her kan man mærke hans spirende geni.                                                                               Efter Beethoven kommer et antal små klaverstykker af Robert Schumann. Det er fra hans Waldszenen, hvor Schumann er inspireret af den frie natur. Meget charmerende musik.  Så er der en pause, hvor man kan forsyne sig med kaffe eller måske et glas øl eller vin fra baren.  Efter pausen kommer fem stykker for klaver, violin og bratsch af Max Bruch. Rigtig romantisk kammermusik fra omkring 1910, med det helt store udtryk og armbevægelser. 

Os der spiller er:  Annemarie Buhl Pedersen, klaver  Clas Göran Sjöberg, violin  Jørgen Buhl Pedersen, bratsch  Lars Clemmensen, cello                                                                    Entré75.-                                                                                                                      Vi kommer ikke udenom, at man ved indgangen skal fremvise Coronapas, eller en negativ test ikke ældre end 72 timer og tilmelding er nødvending.                                            Tilmelding: Ringe eller sende en sms til Birger på 20 12 25 33 senest fredag den 2 juli kl 16.   Hjertelig velkommen - hilsen Bestyrelsen

Udlejet d. 25 juni 2021

5.juni 2021 kl. 15

Grundlovsmøde Lisbeth fortæller mere om Karoline Graves med titlen  Nybyggerne fra Hallebyore

Entré 10kr. incl. fødselsdagslagkage.

Pinsekunst 22.- 24. maj 2021

Pinsekunst åbent fra kl. 11 - 17                                                                         Tekstilkunstner Sisse Fog Odgaard inviterer til skygge-strikke-salon 2. pinsedag kl. 14-16 på Mødestedet i Hallebyore i forbindelse med “Kunst i pinsen”.                                             I Hallebyore kan man se de første 3 % af hendes nye store crowd-knitting projekt "10.000 skygger".

Vil du også være en del af noget STORT, så inviterer Sisse alle strikkere til at strikke med. Sammen skal vi strikke 10.000 små skygge-kugler.  De er allerede strikket de første 33%, men vi strikker hele 2021, og i 2022 forvandler Sisse strikken til et storslået tekstilt kunstværk.

Sisse udstiller desuden dele af "Strik en skygge - i beton", og en enkelt flåde fra det tidligere crowd-knitting projekt KULDSEJLINGER. Her blev over 2000 kuldsejlede strikkeprojekter forvandlede til en storslået tekstil installation, for at sætte fokus på hvad der sker når vi tør tale højt om vores "mislykninger".

Du kan læse mere om Sisses projekter på www.sissefogodgaard.dk, hvor du også kan finde strikkeopskriften til skyggekuglerne, hvis du bare ikke kan vente med at blive en del af noget STORT.

Men 2. pinsedag kan du komme og strikke med. Medbring en lille rest almindeligt bomuldsgarn og en lang tyk rundpind eller strømpepinde str. 7-9. Rundpinse kan også lånes på stedet

Del siden